Gimnazista érettségitabló

Az alábbi képet néhány nappal a 40 éves érettségi találkozónk után tettem fel a honlapomra. A találkozót 2007. április 20-ára szervezte két osztálytársunk: Asztalos Judit és Kanizsay László. Köszönet nekik: a Rosensteinben tartott összejövetel nagyon jól sikerült. Marika néni is megtisztelt bennünket: jó volt látni derűs, mosolygós arcát.

Jelentem: azóta megvolt a 45. találkozó is 2012. május 11-én. Marika néni sajnos nem jött el. Hogy, hogy nem, a szervezők ugyanazok voltak, mint 5 éve: Asztalos Jutka és Kanizsay Laci. A helyszín is ugyanaz volt. Számomra sűrű volt ez a hét: másnap a 40. egyetemi évfolyamtalálkozónk volt esedékes, melyben Jessző is érintett volt, csak nem sikerült célba érnie.

Hoppá! Túl vagyunk az 50. találkozón is. A dátum: 2017. május 20, a helyszín és a szervezők ugyanazok, mint máskor, illetve Ledó Péter is besegített nekik. Sajnos, Marika néni időközben meghalt, ezért már nem tudta beváltani Péternek tett ígéretét. Csak hárman maradtak távol ezúttal azok közül, akik eljöhettek volna: Belovári Éva, Demeter László és Tulok Ferenc.

A kurzorral Nem ezt, az igazit! az arcokra kattintva előugrik a portré kinagyított változata (természetesen a kinagyított szöszökkel, mert a retusálással nem volt időm szöszmötölni). A kurzort a portrékra/nevekre húzva szöveges információhoz juthattok egy kis türelem árán. Aki tudni akarja, hogy néztem ki az általános iskolában, az kattintson ide!

Testnevelés (lányok) Orosz Rajz Kémia Orosz Történelem Földrajz Fizika Biológia stb. Matematika Igazgató Csányi Vékes Tamás Müller Zsuzsa Rankli Anna Szajkó Erika Belovári Éva Sinkó Judit Koncz Mária Gyö:rfi László Miklós Mária Ledó Péter Asztalos Judit Kanizsay László Kelemen Éva Kéri László Benyó Anna Gallen Miklós Nagy Alice Scholle Gabriella Tulok Ferenc Niegreisz Ágota † Demeter László Ollé Hedvig Gerhardt Géza Siba Gabriella † Kö:halmi Katalin Rigó Zoltánné Jánosi Istvánné Humenyánszky Jolán Molnár Ferencné Pataki Ferencné Mahr Klára Szakáts Éva Kö:vári Lajos Fekete Eszter Bartos Gyuláné Sörös Lenke Zsigmond Györgyné Dr. Punt Mária † Nagy Sándor Of., magyar, német alias Szent Margit Gimnázium


Vissza Nagy Sándor honlapjára.