Üzenetek, emlékeztetők & újdonságok
a nagysandor.eu webhellyel kapcsolatban magamnak és másoknak

Az alábbi bejegyzések túlnyomó többségét visszatérő látogatóimnak szántam a |tIt| tartalmaimat érintő legfrissebb híreim közlésére, hogy ne kelljen annyit keresgélniük az oldalaimon. Az ilyen bejegyzéseket a gravatarom (= a portrém) jelzi. Ha Önnek is van gravatarja, és üzenni szeretne, akkor a saját gravatarjával azonosíthatja a magáét, ha akarja. A magamnak szóló emlékeztetőket a ✔✔✔ jelzéssel azonosítom, hogy könnyen megtaláljam őket. Ha csak találomra kattintott ide, esetleg kíváncsi arra is, hogy mi van lentebb.

Üzenőfüzet – üzenetek letöltése...

Kíváncsiskodóknak

VendégkönyvEzt az oldalt eredetileg wendégkönyvnek szántam, de miközben szongáriai cselőpók módjára lestem a látogatókat, egy ű (mely már-már Ű-nek mondható) pattant ki az agyamból ü-té degradálva az eredeti ideát.

Arra gondoltam, hogy kár parlagon hagyni ezt az oldalt, amikor az eszem olyan már, mint a szita: minden gondolatmorzsa kihullik belőle. Ahelyett, hogy cetlikre, reklámok szélére, blokkokra vagy papírzsebkendőkre jegyzném fel a webhellyel kapcsolatos teendőimet és terveimet, ezen az oldalon kéne üzeneteket hagynom magamnak. Ehhez csak az kell, hogy elég hamar számítógépközelbe jussak, hisz az üzenéshez nem kell jelszó, a nagysandor.eu domainnevet meg már kivülről tudom! Ráadásul az elmentendő többnyire fejlesztés közben merül fel bennem (csak éppen nem azzal az oldallal kapcsolatban, amelyen momentán dolgozom), tehát a gép úgyis kéznél van. Az a másik gyakori eset, hogy a déli séta közben jut eszembe valami. Ilyenkor csak hazáig kell fejben tartanom (vagy egy cetlire vésve a zsebemben), hogy aztán otthon beírjam az üzenőmbe, és végre boldogan elfeledkezhessem róla, ameddig sort nem kerítek az elvarratlan szálakra.


A web tracker szerint 2012. Mikulása óta összesen alkalommal járt látogató ezen az oldalon. Feltehetőleg mindegyik érdeklődő én voltam. Illetve Évika is megfordult itt egyszer (amikor még azt hittem: wendégkönyv lesz ebből az oldalból), hogy kipróbálja a kedvemért, rendesen működik-e minden. Köszönöm eva, nagyon hízelgő üzenetet hagytál! Rendes lányom vagy!


Vissza Nagy Sándor honlapjára.