A törökbálinti „Baross” óvoda 1954-55-ös csemetéi

Vissza az 1963-ban végzett évfolyam weboldalára, ahonnan további képeket is elérhetsz – Üdv, Nagy Sándor, a fiú osztályból!

Az óvodásokról készült kép eredeti kivágásbanA csoportképet, melynek létezéséről fogalmam sem volt, Vági Marikától kaptam kölcsön szkennelésre az 50 éves találkozón. Azért tettem az általános iskolás képek közé, mert nemcsak magamat és Szabó Lacit ismertem fel rajta kapásból a későbbi „a” osztályból, de Marikát is a „b”-ből, Hugyi Sanyit és Végh Vilmát is a „c”-ből, sőt Csákvári Pityut is, aki alattunk járt eggyel. Ha az egeret PC egér ráhúzod az alábbi képen látható arcokra, előtűnnek a személyekhez rendelt nevek is. Vagy sorszámok, ha sem Marika, sem én nem ismerte fel az illetőt. (Ha felismersz valakit a számozottak közül, ne tétovázz közölni velem.) A jobbra látható kisebb kép az eredeti színben és kivágásban mutatja a vélhetőleg 1955 tavaszán készült 14 cm × 9 cm méretű felvételt. Azért gondolom, hogy a kép 1955-ös, mert úgy látom, ugyanabban az ingben feszítek, mint az 1a-s képen, márpedig nem hiszem, hogy ugyanaz az ing két évig jó volna egy 5-7 éves gyereknek.

 

A törökbálinti „Baross” óvoda 1954-55-ös csemetéi


Vissza Nagy Sándor honlapjára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Göblyös Marika néni Szabó László Csűrös András Rónaszéki Mihály Csákvári István Vági Mária Nagy Sándor Végh Vilma Hugyi Sándor Fülöp Ildikó Czinszki Gábor? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Strelli József 11