Balázs Ilona — LVIII. b.

Balázs Ilona, 2013Kedves Ica, örülünk, hogy eljöttél közénk, és hálásak vagyunk, hogy megszervezted nekünk az 50 éves találkozót!

Alulírottak igazoljuk, hogy 50 évvel ezelőtt sikeresen elvégezted az általános iskolát. Ha esetleg vita merülne fel bármely körben, hogy merre is jártál tulajdonképpen 2013. június 8-án, készek vagyunk alibivel szolgálni neked a 16 h és 24 h között eltelt 8 órás időtartamra. (Megjegyzem, ez rendes tőlünk, mert este 10-kor már zárva volt a különterem a portás szerint.) Tanúsítjuk, hogy a mellékelt portréd a Törökbálinti Általános Iskola elvégzésének 50. évfordulóján készült, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban rendezett évfolyam-találkozónkon, ahol folyamatosan szemmel tartottunk Mindent látok. Tegyük hozzá: a tapasz már délután négykor is ott volt a homlokodon. Ha tehát egy hozzád hasonló személyt keres a rendőrség, aki fél nyolckor egy sárga virágcsokorral támadt a biztonsági őrre, és közben megsérült a homlokán, az másvalaki lehetett. Legalábbis mi úgy gondoljuk.

Nyilatkozzák:
43 évfolyamtársad, akik szintén ott voltak végig, és ugyancsak számítanak az igazolásodra, mert az ember sose tudhatja...


Vissza az 1963-ban végzett törökbálinti általános iskolás évfolyam kezdőlapjára! A kezdőlapra!

Valid HTML 4.01 Transitional